Lot66 Urban: de nieuwe locatie van Lot66

State-of-the-art bowlingbanen, all American minigolf, airhockey en basketball games, EN… binnenkort een spectaculaire interactieve VR escaperoom! Dat is Lot66 Urban, de nieuwe locatie van Lot66 aan de Hambroeklaan 1 in Breda (vlakbij treinstation Prinsenbeek). 

Lot66 Urban is -net als onze hoofdlocatie- volledig ingericht volgens onze stoere, Amerikaanse stijl. Alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een kidsparty, of juist naar een competitieve middag of avond met je vrienden, familie, of personeel? Je vindt de oplossing bij Lot66 Urban. 

Er zijn 3 professionele, steeds van kleur wijzigende, bowlingbanen. Daarnaast vind je in de Urban-vestiging 10 verschillende minigolfbanen, die allemaal ingericht zijn in het Amerikaanse thema en vernoemd zijn naar een Amerikaanse landmark. Zo hebben we een Golden Gate Bridge baan, een Santa Monica Pier baan, maar ook een baan met een raceway en ééntje met een haven… zoals je van Lot66 mag verwachten! 

En nog deze zomer volgt, als klap op de vuurpijl, de X-Cube… Lot66 Urban is één van de primeurlocaties in Nederland van deze gloednieuwe interactieve experience. Een kubus waarin je -met een groepje deelnemers- een andere wereld binnen stapt. Een kruising tussen een escaperoom en een videogame, met wisselende games en uitdagingen. 

Wil je even uitrusten van alle activiteiten? Dan kun je nog even heerlijk ontspannen aan de bar of in de American booths, onder het genot van een bijpassend aanbod in food & drinks. 

En… omdat Lot66 Urban maar op 5 minuten rijden ligt van onze hoofdlocatie aan de Mijkenbroek, kun je altijd combineren met de activiteiten van die locatie; zoals karten, lasergame en een -traditionele- escape room.