Kurriebaas kitchen take-over bij Prooef!

Noteer 24,25 en 26 september maar alvast in je agenda! Kurriebaas komt namelijk naar Prooef in Breda. Wil jij genieten van de lekkerste curry op dit creatieve bedrijventerrein in Breda? Dan moet jij zeker aanwezig zijn bij deze kitchen take-over! Op zoek naar een goede, verse en gezonde maaltijd? Dan is dit de plek voor jou!

Don't worry, eat kurrie!

Prooef is dé hotspot voor een heerlijk ontbijtje of een lekkere lunch en bevindt zich op het creatieve bedrijventerrein van STEK. Naast een heerlijke lunch of ontbijt bevindt zich er ook een atelier waar je hele toffe items kan kopen. Stek is de broedplaats voor alle creatieve ondernemers, wandel hier lekker rond en je komt de meest leuke en creatieve zaakjes tegen.


Kurriebaas past hier perfect bij! Deze zaak verkoopt verse kurrie met een goddelijke smaak en bevat groente van eigen bodem. Kurriebaas Bas Heijmans heeft zich jarenlang verdiept in de lekkerste Oosterse gerechten. Dit was een hobby die steeds serieuzer werd. Met als doel, heel Breda aan de kurrie! Deze take-over wil je natuurlijk niet missen.