Klaar voor de start... af!

Vol vreugde, trots en enthousiasme presenteert Nieuwe Nobelaer haar nieuwe culturele seizoen. Het gevarieerde theaterprogramma voor het najaar staat online evenals het volledige cursusaanbod. Kortom, cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer staat in de startblokken voor het nieuwe seizoen 2021-2022. 


Najaarsprogramma theater 
Rocky Horror Show, Jandino Asporaat, Story of Robbie Williams, Steven en Jamie Kàzan… Afgelopen vrijdag publiceerde Nieuwe Nobelaer het theaterprogramma tot en met december op haar website. Op dinsdag 15 juni start om 10:00 uur de verkoop voor deze voorstellingen via de website van het cultuurcentrum. Het programma is erg gevarieerd met cabaret, toneel, musical en muziek. Jonge theaterliefhebbers vanaf zeven jaar kunnen o.a. terecht bij het spannende theatersprookje De Prins van Oranje met Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer. Ga voor het volledige theaterprogramma en kaarten naar www.nieuwenobelaer.nl. Het cultuurcentrum houdt zich aan de RIVM-richtlijnen zodat een bezoek veilig kan verlopen. Vooralsnog geldt in de theaterzalen een aangepaste capaciteit en zaalindeling. Deze worden opgehoogd zodra er verdere versoepelingen worden doorgevoerd. 

Early Bird aanbieding voor nieuwe cursussen en lessen 
Het uitgebreide programma cursussen en lessen biedt komend seizoen weer voor ieder wat wils. Nieuw in het aanbod voor kids en jongeren is de dansles Urban waarin leerlingen alle moves van deze populaire dansstijl onder de knie krijgen. PUUR is een nieuwe danscursus speciaal voor jongeren met een beperking in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Bewegen en plezier staan in deze les voorop! Voor zestigplussers biedt het cultuurcentrum vanaf seizoen 21/22 Souplesse Plus, een gevarieerde les voor iedereen die liever danst dan stilzit. Uiteraard zijn populaire cursussen en lessen zoals individuele muziekles, Pottenbakken, Digitale fotografie en Musicalklas nog altijd een vast onderdeel van het aanbod. Tot 15 juli 2021 geldt een Early Bird aanbieding bij nieuwe inschrijvingen en ontvangt men een gratis theaterkaartje. De actievoorwaarden zijn te vinden op de website.

Zomereditie van NN Magazine 
Eind juni verschijnt in Etten-Leur en omgeving de zomereditie van het magazine van het cultuurcentrum. NN Magazine is gevuld met o.a. reportages, het theater- en cursusprogramma, een kijkje achter de schermen van de nieuwbouw én leuke tips voor de zomer. Vanaf 1 juli is het magazine ook op te halen bij Nieuwe Nobelaer.

Reserveren en inschrijven alleen via de website 
Door de sluiting van de fysieke balie is het enkel mogelijk om online kaarten te bestellen of in te schrijven voor een cursus of les. Bezoekers met vragen over theater, bibliotheek, cursussen en lessen kunnen terecht op www.nieuwenobelaer.nl of bellen naar 076-5045200.

Fotografen: Roy Beusker & Dennis Veldman, Ruud Baan, Otto van den Toorn, Paul Faas.