Kinepolis lanceert indoor Drive In bioscoop op Breepark te Breda

Afgelopen maandag 22 juni is de Drive-In Live gegaan! Kinepolis Breda, conceptontwikkelingsbureau NiDo B.V. en Breepark hebben de handen ineen geslagen voor dit unieke event. Met blockbusters als Inception en de Lego-films kunnen huishoudens ‘coronaproof’ erop uit en genieten van deze unieke ervaring in eigen auto. 

Samen genieten in je eigen auto


Kinepolis vertoont iedereens favoriete films in een wel heel bijzondere setting in de evenementenhal te Breepark. Hoe gaaf is het om samen de grote kaskrakers van Christopher Nolan te herbeleven zoals Interstellar, Dunkirk en Inception vanuit je eigen auto! Een perfecte manier voor de liefhebbers om de honger te stillen tot de nieuwste film van Nolan, genaamd Tenet. Tenet is naar verwachting deze zomer bij Kinepolis te zien. 

Samen genieten in je eigen auto van films op groot scherm. De auto’s zijn zo opgesteld dat het scherm goed zichtbaar is voor iedereen. Het geluid van de film komt binnen via een FM-frequentie van je eigen autoradio waardoor je midden in de film zit. 

De Drive In vindt plaats op Breepark in de evenementenhal waar je gemakkelijk met je auto naar binnen kunt rijden en dus, ongeacht het weer of tijdstip, heerlijk kunt genieten van een topfilm. Naast eerdergenoemde films zullen voor families ook verschillende Lego-films vertoond worden. Uiteraard worden er verschillende veiligheidsmaatregelen in acht genomen, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van een geweldige film vanuit je eigen auto. 

Praktische informatie: 

● Data: 22 t/m 27 juni 

● Locatie: Evenementenhal Breepark Breda