Kerst VIER je thuis met Vier Hoog!

Door de nieuwe maatregelen zijn ze helaas genoodzaakt om de locatie te sluiten, maar gelukkig kunnen jullie Kerst nog steeds VIERen met Vier Hoog! Tijdens kerstavond en de kerstdagen kun je thuis genieten van het heerlijke kerst Grill Pakket of een Vier Hoog Dinerbox, inclusief een Spotify afspeellijst met de leukste kerstliedjes!


Kerst Grill Pakket
Voor slechts €24,95 per persoon geniet je van het ambachtelijke vlees van Keurslagerij van Strien in combinatie met de verse huisgemaakte salades van de chefkok én een fles rode of witte wijn (een fles per 2 personen). Halal en vegetarisch is ook mogelijk! Het pakket is te bestellen t/m dinsdag 22 december 14:00 uur.

Vier Hoog Dinerbox
Naast het Vier Hoog Grill Pakket voor thuis bieden ze ook een Vier Hoog Dinerbox voor 2 personen aan. Voor een vaste prijs van €19,75 per persoon genieten je samen van een smakelijk VIER gangen diner inclusief een fles witte of rode wijn. De dinerbox is t/m zondag 20 december 14:00 uur te bestellen.

Je bestelling kun je op 24, 25 & 26 december tussen 12:00 en 19:00 uur afhalen. Liever thuisbezorgd? Ook dat kan! Ze bezorgen op deze dagen tussen 13:00 en 16:00. Kijk voor meer informatie en om te bestellen op vierhoogbreda.nl/kerst.