Kaatje Jans Princenhage is verbouwd!

Kaatje Jans Princenhage is gevestigd aan de Aogse Markt. Een prachtige zaak vol heerlijke delicatessen. Onlangs heeft Barry zijn zaak verbouwd. De winkel onderging een totale metamorfose en heeft nu een prachtige nieuwe uitstraling. Wij namen vast een kijkje! 


Een frisse wind door de zaak

Eigenaar Barry Nouwens opende in 2011 zijn eigen Kaatje Jans aan de Haagse Markt in Princenhage.  Tot op de dag van vandaag is het dagelijks druk in de winkel en wij begrijpen wel waarom. Na 8 jaar is het volgens eigenaar Barry tijd voor een opfrisser in de zaak. Van vloer tot koelingen, de zaak onderging een totale metamorfose. De zaak ziet er nu prachtig uit! Alles is er keurig netjes en het straalt kwaliteit uit.


Ook het assortiment is weer eens goed herbekeken. Er zijn wat producten gewisseld en het assortiment is hier en daar nog uitgebreider dan dat het al was. Hele grote veranderingen in het assortiment zijn er niet, je kunt bij Kaatje Jans Princenhage nog steeds terecht voor een ruim assortiment aan Hollandse en buitenlandse kazen, tapas en salades, fijne vleeswaren, belegde broodjes en heerlijke wijnen. Er is flink uitgepakt met bonbons en truffels en ook de eigen vers gebrande noten hebben een mooie plek in de winkel gekregen.

Rondom de feestdagen is Kaatje Jans Princenhage de place to be voor heerlijke delicatessen. Om zelf op te eten, maar ook om cadeau te doen! In de winkel vind je mooi verpakte cadeaupakketten waarin kazen, worsten, nootjes en andere lekkernijen gecombineerd zijn met mooie wijnen en bieren. Een feestje om te geven! Heb jij al een kijkje genomen in de vernieuwde zaak?