Jack & Jacky's bestaat 1 jaar en dat vieren ze met jou!

Jack & Jacky's bestaat aanstaande zondag 18 juni 1 jaar. Ze hebben een fantastisch eerste jaar achter de rug waarin ze veel gasten hebben mogen ontvangen en hebben laten genieten van healthy food, fresh juices & good coffee. 


Het jonge stel komt uit Waalwijk en wilde met Jack & Jacky's mensen overdag op een makkelijke, lekkere en bovenal gezonde manier  laten genieten van vers eten en drinken. Iris is een echte horeca specialist en werkt al ruim 10 jaar in de horeca. Jon werkte in de commerciële sector en samen gingen ze hun droom verwezenlijken. Het einddoel: een succesvolle keten opzetten met Jack & Jacky's. In dit jaar hebben ze successen kunnen vieren en hebben zij heel wat gasten laten genieten van de gezonde lifestyle die Jack & Jacky's te bieden heeft.

Jack & Jacky's richt zich op koffie, verse sappen, lunch en ontbijt. Hierbij ligt de focus op gezonde gerechten en dranken. Zo kun je hier geniet van heerlijke sandwiches, salades, smoothie bowls en gezonde pancakes. De kaart is samen met een meesterchef ontwikkeld en heeft voor ieder wat wils: vis, vlees en vega/vegan. Jack & Jacky's heeft zelfs een private label koffie en brood. De zaak is 7 dagen per week geopend van 8:00 tot 17:00 uur en zowel voor afhaal als om gezellig te zitten of te werken.

Om deze mijlpijl te vieren met jullie hebben ze verschillende leuke acties. Want wie jarig is trakteert. Daarom krijg je wanneer je zondag 18 juni langs komt de tweede Juice gratis en geven ze in de zaak een paar keer een ontbijt en lunch weg.