Het programma van de Sinterklaas Intocht is bekend!

Vind jij het ook zo spannend? Het is namelijk alweer bijna zover! Sinterklaas komt dit jaar op 17 november aan in Breda. Samen met zijn Pieten en met een te gek optreden van Liedjespiet, zal de intocht dit jaar weer één groot feest worden! lees je mee?

Op 17 november zullen Sinterklaas en zijn tweehonderdvijftig Pieten weer aankomen in Breda. De stoomboot zal om 13.45 aanmeren op het Spanjaardsgat, waarna Sinterklaas samen met al zijn Pieten, de Hellebaardiers én natuurlijk Amerigo richting de Koninklijke Militaire Academie zal lopen. Vanuit de Koninklijke Militaire Academie start de grote intocht door het centrum van Breda. Sinterklaas komt langs De Haven, De Reigerstraat, De Grote Markt, Het Kerkplein, De Torenstraat, De Karrestraat, De Eindstraat, De Houtmarkt en De Halstraat. Hierna loopt Sinterklaas door naar de Grote Markt en dit is tevens ook het eindpunt van de route. Op het bordes van het Stadhuis zal de burgemeester Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen en om 16.00 zal Liedjespiet een spetterend optreden geven. Na het optreden zal Sinterklaas samen met de Hoofdpiet het bordes betreden.

Liedjespiet geeft een spetterend optreden op het bordes van het stadhuis!


In aanloop naar de intocht kun je op de website van het Sinterklaas Comité Breda genieten van 5 afleveringen van 'Sint op weg naar Breda'.