Insight Beach komt naar STRND!

Met een lekker drankje in je hand genieten van heerlijke summer vibes bij STRND. Dát kan deze zomer want Insight Beach komt naar Breda! Kom de hele zomer zwemmen, flaneren en chillen, midden in de stad! Wil je meer weten over dit toffe concept? Lees snel verder!

Staycation 
Op het terrein van STRND in Breda is het straks heerlijk vertoeven bij de uniek ingerichte stadsoase van Insight Beach. Ondernemers Robert Pietersen, Jeroen van Schie (Insight Events), Sipke Schrijnen en Marijn van Dijke (STRND) hebben de handen ineengeslagen om jou de meest relaxte zomer in eigen land te bezorgen. Na het succes van vorig jaar bouwen zij deze zomer hun unieke pop-up concept nog een stukje verder uit.

Chillen aan de waterkant
Naast het speciaal gebouwde zwembad kun je lekker chillen op een comfortabel loungebed, een cabana of zak je onderuit in het bubbelende water van een luxe VIP-jacuzzi. Tijdens het zonnen geniet je van heerlijke mediterrane en Aziatische hapjes van top-chef Pascal Ariëns, frisse cocktails en beats van de beste dj’s. Nadat je via de website een loungebed of cabana voor twee personen hebt gereserveerd (met of zonder jacuzzi), word je bij aankomst door één van de hostesses naar je plek gebracht. Bij Insight Beach kun je van 10:00 tot 23:00 uur net zo uitgebreid relaxen als aan het strand.

Verrassend programma 
Bohemian chique je vakantie vieren, dat is wat je doet bij Insight Beach. Zon, vrijheid, lekkere beats en een dagelijks verrassend programma vormen de perfecte mix voor deze exclusieve strandbeleving in de stad. Nederlandse top dj’s zorgen voor zomerse achtergrondtunes. Ook voor ontspannende yogasessies en hippe modeshows kun je bij Insight Beach terecht. Wil je met een groep komen? Geen probleem. Je kunt via de website ook reserveren voor een borrel of een barbecue met je collega’s, of voor een feestje met vrienden.

* De regels van het RIVM worden strikt nageleefd. Alle (bijzet)tafels en strandbedden staan op het terras 1,5 meter uit elkaar. Binnen is er geen toegang voor publiek. De toiletten, kleed- en doucheruimtes worden regelmatig gecheckt en zorgvuldig schoongehouden. 

Over STRND 
STRND is een spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag de beste service samengaat met relaxte vibes. STRND is een mix van industrieel en zakelijk, outdoor en indoor, en met het ontspannen gevoel van een dagje naar zee. Samen met Insight Beach is STRND dé plek om de zomer te vieren!

Het is nog even wachten op de officiële opening, maar als alles goed gaat dan openen zij 1 mei hun deuren. Wil jij als eerste een plekje scoren? Schrijf je dan vast in voor de nieuwsbrief

Dit beloofd een onvergetelijke zomer te worden!