In Kannen en Kruiken: Een Frisse Start met Ed aan het Roer!

Sinds 1 januari is In Kannen en Kruiken officieel overgenomen door Edwin Arkesteijn. Ed, zoals hij zichzelf noemt, was voorheen bedrijfsleider en heeft nu vol enthousiasme het roer overgenomen. 


De overname van In Kannen en Kruiken betekent niet alleen een nieuw hoofdstuk voor deze geliefde plek, maar ook een moment van intense trots voor de vorige eigenaar. Deze heeft Ed's toewijding en passie voor het vak zien groeien. Ed heeft bewezen een geweldige kracht op de vloer te zijn, omringd door het fantastische team dat de warme sfeer van IKEK creëert. Vanaf januari is hij met liefde en toewijding de koers van IKEK aan het bepalen, met opwindende nieuwe ontwikkelingen in het vooruitzicht!

Voor de vertrekkende eigenaar betekent dit een nieuw avontuur, een weg die al een tijdje werd bewandeld maar nu de ruimte krijgt om volledig te worden gevolgd. Het loslaten van IKEK is emotioneel maar noodzakelijk voor het begin van een nieuw levenshoofdstuk. In de afgelopen tien jaar heeft IKEK een speciaal plekje in vele harten veroverd. De vertrekkende eigenaar is dankbaar voor de steun van dierbaren, van de oorspronkelijke partner Matthijs tot familie, vrienden en Jesse. De geweldige medewerkers hebben bijgedragen aan het vormgeven van de identiteit van IKEK, en natuurlijk willen ze de gasten niet vergeten. Gasten hebben warmte en gezelligheid gebracht, genoten van heerlijke momenten tijdens koffie, ontbijt, lunch en borrels, en hebben het vak gemaakt tot wat het is.

Terwijl ze een traan laten bij het afscheid van hun 'kindje' van tien jaar, straalt de vertrekkende eigenaar van trots. Het is tijd om het stokje door te geven, met de overtuiging dat IKEK onder de bekwame leiding van Ed een nieuw tijdperk van succes tegemoet gaat, sfeervol, ontspannen, en met kwaliteit als hoofdpunt.

Ed, de geweldige medewerker die is opgeklommen tot assistent-bedrijfsleider en daarna bedrijfsleider, blijft in zijn rol en behoudt de vertrouwde huiskamersfeer. Zijn visie voor IKEK omvat een relaxte aanpak, waar rust en kwaliteit centraal staan. Ed blijft gasten verwelkomen voor ontspannen momenten en hoogwaardige ervaringen.

Daarnaast brengt IKEK nog meer kennis in met twee assistenten, Suus en Anne, die koffietrainingen gaan verzorgen. Dit belooft een verrijking te zijn voor de koffiebeleving bij IKEK, waardoor gasten nog meer kunnen genieten van nog verfijndere smaken en aroma's. Met deze veranderingen vieren ze niet alleen een nieuwe eigenaar, maar ook een evolutie in de ervaring die IKEK biedt. Het is een eerbetoon aan het verleden, een viering van het heden en een belofte voor een nog stralendere toekomst voor In Kannen en Kruiken.