6x hier scoor jij de origineelste cadeautjes

De kerstdagen komen steeds dichterbij, en misschien ben jij al op zoek gegaan naar de meest perfecte cadeautjes. Wat af en toe best lastig kan zijn! Daarom hebben we in dit lijstje een aantal winkels uitgelicht waar jij de meest toffe cadeautjes vindt!

velvet music

Vier jij dit jaar kerst met een muziek fanaat? Grote kans dat diegene thuis ook een platenspeler heeft staan. De platenspeler is namelijk terug van weggeweest en iedereen is weer volop platen aan het sparen; tof als jouw cadeautje bij de collectie mag, toch? Bij Velvet Music in Breda koop jij de nieuwste Cd's, Vinyls, Dvd's én Sacd's!

De pindakaaswinkel

Pindakaas op je brood, wie houdt er niet van? De Pindakaaswinkel is dé place to be voor al onze mede pindakaas lovers. Je vindt hier pindakaas in allerlei smaken; zoet of zout. De populairste smaken zijn toch wel karamel zeezout, kokos zeezout, chilipeper citroengras en witte chocolade. Je koopt de pindakaas los per potje, of in een pakketje zodat je van alles een beetje kan proeven!

Smaack

Dit jaar koop je bij Smaack een mooie, goedgevulde doos vol met de lekkerste producten. Je hebt keuze uit 4 verschillende pakketten, voor ieder wat wils! Zo draait het in het ene pakket om de limoncello die er in zit, en bij de andere weer om de heerlijke truffels. Ook zit er bij elk pakket een cadeaubon ter waarde van €10,-!

Whisky & GIn

Wist je dat Whisky & Gin ook een cadeau gedeelte heeft in hun winkel? Je koopt hier dan ook van alles voor de liefhebber van onder andere whisky, gin en likeur. Zo kun je nu speciaal voor kerst een kerstbal laten vullen met je favoriete drankje. Maar ook DIY pakketten, whiskychips, spreadable whisky en rum vind je in het uitgebreide assortiment. 

candles and cards

Wie houdt er nou niet van een lekkere geurkaars van Candles and Cards? Kaarsen, geurstokjes, aroma defuser... hier hebben ze het allemaal. Na een bezoekje aan Candles and Cards ruikt jouw huis de komende tijd weer heerlijk. Ook haal je hier heerlijke tapparfum voor een fijn prijsje. 

VAN GURP JUWELIER

Vier jij dit jaar kerst met een speciaal iemand? Koop eens iets moois voor ze wat ze altijd bij zich kunnen dragen. Van Gurp Juweliers heeft sieraden voor zowel mannen en vrouwen, voor elke prijs. Neem eens een kijkje, ze adviseren je hier graag!