Het Paasei Mysterie van Escaping Breda

De escaperooms van Escaping Breda zijn helaas nog steeds gesloten maar er is nu een exclusief thuisspel voor Pasen, met 50 verschillende smaken paaseitjes. Paaseieren zoeken was nog nooit zo leuk!

Het Paasei mysterie
Paaseieren zoeken wordt dit jaar extra bijzonder met deze eggscape room voor thuis. In Het Paasei Mysterie ga je samen met detective 'IJ' op zoek naar een gestolen lading paaseieren. Het lot van deze paaseitjes ligt dan ook volledig in jullie handen! De escaperoom Het Paasei Mysterie bestaat uit verschillende papieren items die je in een envelop ontvangt. Deze onderdelen kun je over een tafel verspreiden, om ze zo goed met je team te bekijken. Vervolgens maak je via een online server contact met detective IJ. Via deze server ontvang je telkens video's van IJ en kun je de oplossingen aan hem rapporteren. Durf jij de uitdaging aan om deze eggscape room op te lossen?

Er is ook de mogelijkheid om een limited edition box te bestellen. Hierbij krijg je 50 verschillende smaken paaseitjes van de Jamin. Het spel is te spelen met 2 tot 5 mensen, en duurt gemiddeld 90 tot 180 minuten. Om het spel te kunnen spelen heb je naast een ruime tafel ook een pen/potlood, papier, laptop/tablet (met internet), telefoon (met belminuten), spijker/punaise en een schaar nodig. En natuurlijk de Paasei mysterie box.

Klik hier om het thuisspel te bestellen en ontdek het mysterie!