Haal de lente in huis met Maurits - Beds & More

Pasen staat voor de deur en dat wil zeggen dat het tijd is voor frisse kleuren in huis. Van pastel tot aan bloemenprint, het is allemaal trendy in het voorjaar van 2022. Maurits - Beds & More zorgt weer voor mooie en nieuwe artikelen en deze spring/summer collectie is nu te koop in de webshop en in de winkel.

Elke nieuwe seizoen is het weer tijd voor een kleine herinrichting van het huis. We gaan voor nieuwe kleuren, patronen en accessoires. Je gaat bloemenpatronen steeds vaker terug zien in het voorjaar. Het opvrolijken van de kamers met sierkussens, niet alleen functioneel maar ook prachtige om naar te kijken.

Niet alleen sierkussens maar ook plaids komen weer vaker voor richting de zomer. Ze geven een gevoel van warmte en zijn natuurlijk multi functioneel. Perfect voor een picknick, genieten op het buitenterras of als accessoires in het huis. Zorg voor afwisseling, bekijk andere kleuren en combineer!


Kaarsenhouders zijn er in alle soorten en maten. En het leuke is, dat je niet alleen maar dezelfde nodig hebt. Probeer is een mix & max of gebruik het als decoratie van gedroogde bloemen. Niet alleen superleuk maar ook extra sfeer voor in jullie mooie huis. 

Wil jij zelf de nieuwe collectie bewonderen? Ga gezellig langs voor een bakje koffie met een lekker paaseitje!
Openingstijden Paasweekend:
Vrijdag 10.00u - 17.00u
Zaterdag 10.00u - 17.00u