Hét 100% corona-proof gezinsuitje bij STRND

Vanaf vandaag is het zover! Boerschappen en Taste More organiseren op de parking van STRND het eerste "100% corona-proof gezinsuitje" van Breda. Dit Drive Thru Restaurant is vanaf vandaag elke dag geopend van 16.00 tot 21.00 uur.

100% veilig uiteten én fun in de auto


Foto: STRND

Iedereen blijft veilig in de auto en al rijdend pik je de lekkerste gerechten op bij de diverse foodtrucks met onderweg divers entertainment. Klinkt goed! En misschien nog wel leuker: met jouw bezoek help je ook nog eens verschillende partijen. De regionale boeren, doordat Boerschappen hun overschotten opkoopt. Lokale Bredase horeca ondernemers, omdat er iedere dag één foodtruck klaarstaat voor 1 van hen om gerechten uit te verkopen. Mensen die in deze tijd een maaltijd goed kunnen gebruiken, waar je een heerlijke hulpmaaltijd voor kan kopen (in samenwerking met de Gemeente Breda).

Hoe het werkt? Belangrijk is dat je vooraf online een kaartje scoort voor een tijdslot. Dit kan via deze link. Uiteraard is dit gratis! De reden dat je een kaartje moet kopen is om te voorkomen dat het té druk wordt en om alles veilig en goed te laten verlopen. Vervolgens bestel je via een QR-code vanuit je auto en reken je online af. Daarna kom je bij de foodtrucks en haal je snel en gemakkelijk - rijdend - jouw bestelling op. Er is genoeg plek om je auto even te parkeren en te genieten van je maaltijd. 

Benieuwd naar alle spelregels? Ga naar de Facebook-pagina van STRAND!