Komend weekend "Lekker Zomers" op Schoolakkerplein Breda

Dit weekend strijkt Lekker Zomers neer op het Schoolakkerplein in Breda. Op zaterdag 17 en zondag 18 september zal er live muziek, leuke kraampjes en lekker eten te vinden bij Lekker Zomers, dat samen valt met het Pasar 2.0 festival!

Voor in het geval van de mogelijke regenbuitjes die er af en toe tussendoor kunnen vallen, kunnen de bezoekers toch gewoon droog staan onder een overkapping of in de tenten om even te schuilen, je hoeft dus zeker thuis te blijven.

Op het Schoolakkerplein kun je beide dagen volop lekker eten uit Aziatische en mediterrane keukens onder het genot van non-stop live muziek, een biertje, wijntje of ander drankje. Zoals overheerlijke exotische bubble tea, cocktails, smoothies en Slush Puppie. Ook kun je er happen van de allerlekkerste poffertjes, sushi, broodjes bal en hete kip, suikerspin, vegan en vegetarische burgers.

Je vindt op het Schoolakkerplein bij Lekker Zomers ook een aantal leuke kraampjes met onder andere bijzonder leuke exclusieve woondecoratie, kleding, sieraden, vele gadgets, speelgoed, modeaccessoires en andere hebbedingetjes.


Lekker Zomers heeft geen sponsoren en wordt ook niet gesubsidieerd. Hierdoor ontkomt deorganisatie niet aan het vragen van een entreeprijs. Natuurlijk is er is geprobeerd om deze zo laag mogelijk te houden.

Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis entree en vanaf 12 jaar bedraagt deze aan
de deur € 7,50 voor slechts € 5,00 kun je in de voorverkoop al je online kaartje kopen

Tickets bestellen kan hier. 

Lekker Zomers
Schoolakkerplein (Ginneken)
zaterdag 17 sept. 12.30- 21.30
zondag 18 sept. 11.30-20.30