Gastrotheque Mon Dieu opent in december haar deuren aan het Kerkplein in Breda

Naar verwachting zal midden december Gastrotheque Mon Dieu haar deuren openen aan het Kerkplein in Breda. Het historische pand herbergde voorheen Café de Engel en wordt nu compleet verbouwd tot een Parijse oase. Jessica van Vlimmeren gaf ons alvast een tipje van de sluier. 

Gastrotheque Mon Dieu wordt een gastrobar waar alles in het teken staat van hoogwaardig borrelen. Mooie wijnen die gecomplimenteerd worden door luxe borrelplanken, heerlijke kazen en andere klassieke Franse gerechten zoals escargots. "We willen een laagdrempelige sfeer creëren, meer focus op smaak dan kapsones", aldus Jessica. 

gastrotheque Mon dieu. meer smaak dan kapsones. 


"Bij Gastrotheque Mon Dieu waan je jezelf straks echt even in Parijs. Dat gevoel wordt versterkt door het historische Kerkplein en uiteraard het uitzicht op de prachtige Grote Kerk", aldus Jessica. De zaak wordt nu compleet verbouwd in samenwerking met Horeca Sfeermakers. De zaak krijgt een elegante en minimalistische stijl met rode en witte kleuren en materialen als marmer en leer. 

De te openen zaak is van Erik van Dijk (tevens eigenaar van Café de Bruine Pij), Jessica van Vlimmeren (voorheen eigenares van Latour) en Jaap van Ham (eigenaar van vijf bekende zaken in Tilburg waaronder Café Polly Maggoo en Doloris' Rooftop. Het drietal kijkt uit naar dit nieuwe avontuur!

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen? Binnenkort geven we je een kijkje binnen om de voortgang van de verbouwing te volgen. Blijf ook op de hoogte door Mon Dieu te volgen op Instagram.