Escape Drive Thru: de eerste coronaproof Escape Game!

Vandaag opent STRND de eerste coronaproof Escape Game van Nederland: Drive Thru! Drive Thru Escape is een Escape Room, maar dan in je auto en in verkeer- en vakantiethema! 

Have fun, houd je aan de spelregels en stay safe!

Foto: STRND

De Route-du-Soleil lijkt dit jaar niet vol te gaan stromen met Nederlanders. Pas op dat je niet geflitst wordt, betaal tol en ga ouderwets kaartlezen samen met je man/vrouw, gezin of huishouden. Het gaat zeker gezellig worden in de auto! De escape game opdrachten zijn verwerkt in het parcours en het spel is zo ingericht dat je met meerdere auto's de strijd tegen elkaar kunt aangaan. Via een (ontsmette) tablet die je bij de start ontvangt, kun je live de score van je tegenstanders zien. Je zit dan wel gescheiden van je tegenstanders in je eigen auto, maar zo speel je tóch samen. 

Foto: STRND

De Drive Thru Escape is geopend van 15:00u tot 21:30. Per auto koop je één ticket voor een tijdslot, reserveren kan hier. Het spel is geschikt vanaf ±16 jaar en duurt ±45 minuten. Zin in iets te eten voor of na de game? Pak dan de binnenbocht voor het Drive Thru Restaurant. De escape route vind je in de buitenbocht. 

Foto: STRND