Experienceblog : E-Choppers rijden van Experience entertainment

Breda op de fiets verkennen is leuk, maar met een E-Chopper van Experience Entertainment wordt het alleen maar leuker! Breda kent veel hotspots maar vandaag nemen wij jou mee langs een paar leuke spots dicht bij het centrum van Breda met deze milieuvriendelijke E-Choppers.


Op het randje van de stad aan de Tilburgseweg haal je op reservering jouw E-Choppers. Met vrienden en familie scheur jij ook met grotere groepen in de zomer door het kleurrijke Breda. Vandaag stappen wij met z’n vieren op de E-Choppers. Wij kennen Breda op zijn duimpje maar is de stad niet zo bekend voor je, kan je vooraf routes aanvragen via route.nl. Experience Entertainment zorgt voor een aantal leuke routes waar jij uit kunt kiezen. Ga lekker offroad en volg de paden door de verschillende gebieden.


Vanuit de Tilburgseweg rijden wij in het heerlijke zonnetje richting de stad. Zo komen we bij onze eerste stop het Valkenberg Park. Het fijne van de E-Choppers is dat ze vrijwel geluidloos zijn. Zo kan je de mooie omgeving van het park nog beter in je opnemen! Tip: neem zeker een mandje met wat verse broodjes en heerlijke snacks mee als je hier met een groepje wilt picknicken.

Na onze eerste stop brengen we een bezoek aan de binnenstad van Breda. Het was heerlijk zonovergoten weer dus hebben we een bezoekje gebracht aan een van de ijssalons op het Van Coothplein. Je weet wel, de hotspot met de mooie glitterrotonde en bruisende terrasjes in de zon.

De volgende stop brengt ons bij een iets meer verstopte parel van Breda. Het Blushuis op het randje van de stad heeft in de heerlijke zomermaanden een paar leuke buitenspots om wat eigen mee genomen hapjes te eten en wat te drinken in de zon. Deze plek is te vinden achter de bekende brandweerkazerne. Een leuke plek als je op zoek bent naar een rustige plek om bij te komen van de snelle ritten langs de singels van Breda.

Met de E-Choppers kun je jouw eigen tijdsduur reserveren. Wil jij Breda verkennen op een snelle, milieubewuste en vooral leuke manier? Dan zijn deze E-Choppers wellicht een goede keus voor jou en je vrienden. Wellicht zien we je snel voorbij sjezen op een van deze e-choppers. Vergeet je zonnebril niet bij heerlijk weer! Reserveer hier jouw E-Chopper voor een onvergetelijke middag!