DRINK, DANCE, FLIRT, REPEAT

Ben je al bekend met Matchmaker Brabant? Dit datingbureau streeft ernaar om mensen samen te brengen én gelukkig te zien. Dit doen ze door middel van hun datingsite en verschillende activiteiten. Binnenkort organiseren zij een single borrel bij restaurant Hemels! Nieuwsgierig? Lees gauw verder.

 

Grote kans dat jij ook zin hebt om andere singles op een leuke manier te ontmoeten. Ondanks dat de Singleloop niet door kon gaan op 3 juni, zagen ze aan het enorme animo hiervoor dat jullie wel zin hebben in een leuk singles-event. Daarom organiseren zij op zondag 18 juli een zomerse borrel in de tuin van restaurant Hemels in Breda. De borrel start om 15:30 uur en zal tot ongeveer 19:00 uur duren. De entree is €12,50 en hier zit een welkomstdrankje bij inbegrepen, geen geld voor als jij de liefde van je leven gaat ontmoeten toch?! Peter de Jong van Quiz'm zal zorgen voor leuke interactie! 

Ben jij tussen de 25 en 50 jaar (bij een jaartje jonger of iets ouder zullen ze een oogje toeknijpen) en denk jij in de tuin van Hemels in Ibiza-stijl in de love mood te komen? Meld je dan snel aan voor deze gezellige singlesborrel. 

Wij hebben het geluk dat wij twee kaartjes mogen verloten zodat jij met een vriend(in) alvast een plaatstje bemachtigd hebt. Via onze facebook pagina kun je deelnemen aan de winactie. TAG degene met wie jij wilt komen en ga samen op zoek naar de liefde van je leven of de liefde voor heel even ;-). Op 8 juli zullen we de gelukkige winnaars bekend maken.

Wil je dit echt niet missen, koop dan hier alvast je ticket. See you there? Liefs, Ilse Jespers Matchmaker Brabant