Lekker500: deze restaurants uit de Baronie staan er in!

De Lekker500 brengt al sinds 1977 jaarlijks een restaurantgids uit. In deze restaurantgids worden de beste van de beste restaurants van heel Nederland genoemd. Het is als restaurant zijnde dus een grote prestatie om een mooi plaatsje te bemachtigen in de Lekker500. Hieronder vind je de vijf restaurants uit de Baronie die dit jaar een plaatsje hebben veroverd in de Lekker500.

6 oktober 2009 opende restaurant Zuyd haar deuren. Het restaurant is op een unieke modern klassieke stijl ingericht en bied plaats voor 40 gasten. In de keuken worden de dagverse ingrediënten tot de meest creatieve en overheerlijke gerechten omgetoverd. De basis van de kook stijl die gebruikt wordt is Frans maar er zijn een hele hoop invloeden van over de hele wereld.  Het team van gastvrouwen en gastheren zorgen altijd voor de beste ontspannende sfeer. Dit restaurant heeft daarom een mooie plek gekregen in de top 500. 

Porta Sud heeft ook een mooi plekje weten te veroveren in de top 500. Bij Restaurant Porta Sud staat aandacht voor de klant centraal en willen ze de beste service bieden met de lekkerste gerechten. Bij Porta Sud serveren ze geen traditionele Italiaanse gerechten maar geven ze er een eigen unieke draai aan.

Restaurant Wolfsaar opende op 1 april 2000 de deuren en heeft sinds 2005 een Michelinster weten te behouden. Zij hebben ook een mooi plekje weten te veroveren in de Lekkker500 op de 80e plek. Kwaliteit is het belangrijkste van alles en staat altijd voorop. Om zeker te weten dat ze de beste en verste producten gebruiken voor hun overheerlijke gerechten gebruiken ze kruiden uit eigen moestuin, duurzaam en biologisch vlees, vis, groente en fruit.

Salon de Provence heeft ook een goed plekje verdient in de top 500. Dit restaurant is de perfecte plek om de tijd even te vergeten door van heerlijke gerechten te genieten. De bourgondische gerechten worden hier bereid met de verste, lekkerste en meest pure producten. Je kunt hier genieten van een lekker 5, 7 of 9-gangenmenu.

Op plek nummer 75 staat restaurant Zout & Citroen, ook zij hebben een plekje in de Lekker500. In dit Restaurant kun je genieten van de heerlijke en pure creaties van de keukenbrigade terwijl je omringd wordt met mooi en rustgevend interieur. Elk gerecht is een compleet plaatje om naar te kijken.

Lees hier meer over de ander restaurants die in de Lekker500 staan!