De toffe winkel van JUUWL is geopend en je vindt hem in het Ginneken!

Sinds april zit er een super toffe winkel op de Ginnekenweg in het bruisende Ginneken. Bij ‘JUUWL’ kun je veel leuke sieraden, dameskleding, mode- én woonaccessoires kopen. “alles is te koop, behalve mijn toonbank!”, aldus Juliette Sauter: de eigenaresse van deze mooie eenmanszaak. Om de twee á drie weken krijgt ze nieuwe producten binnen. Alles is in de te gekke stijl van JUUWL.

Alles is te koop, behalve de toonbank!


Naast sieraden, dameskleding, mode- én woonaccessoires verkoopt JUUWL ook handgemaakte armbandjes. Deze kun je op aanvraag laten maken. Superleuk voor je 21-diner met alle namen van je vriendinnen, maar ook gewoon een mooi armbandje voor jezelf of voor je moeder, zus, of beste vriendin. 


De kleding die je kunt kopen bij JUUWL heeft een zeer diverse stijl, waardoor het draagbaar is voor jong en oud én voor vrouwen met verschillende maten. Ook kun je alle woonaccessoires uit de winkel kopen. Zo staan er leuke krukjes, mooie kasten, maar ook kandelaars, opbergmanden én drinkglazen.

JUUWL is op dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 18.00 geopend en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Blijf op de hoogte van alle in's en out's via JUUWL's  Instagram.