De Silent Muziekbingo is terug met het vijfde bingoseizoen op de Havermarkt

Breda – De Silent Muziekbingo is terug van weggeweest en opent het nieuwe seizoen groots met het thema “SEASON FIVE” op de Havermarkt. Het is een jubileumjaar, want het vijfde seizoen gaat van start en dat vraagt om een extra groot feest! De allereerste bingo staat gepland op 8 mei 2024 en begint om 20:00 uur

De Silent Muziekbingo heeft ook de data voor de rest van het seizoen bekendgemaakt, anders dan voorgaande jaren. Zo kan iedereen alvast met vrienden plannen welke edities ze willen bijwonen. Noteer deze data alvast in je agenda: 8 mei, 12 juni, 17 juli, 7 augustus, 4 september en 18 september. 


De Silent Muziekbingo staat bekend om zijn uitbundige en unieke sfeer waarbij deelnemers hun nummers moeten afstrepen op de bingokaart zodra deze door de koptelefoon klinkt. Ondertussen zorgt de host voor leuke mini-games en ambiance op het plein. Het belooft een seizoen vol plezier, toffe beats en verrassingen te worden met iedere editie een ander thema.

Dus haal je vrienden en familie erbij en bereid je voor op een spectaculaire start van het vijfde seizoen van de Silent Muziekbingo op de Havermarkt!