De Pastorie in een nieuw jasje!

Exciting news voor Café De Pastorie! Dit gezellige café is terug in een compleet nieuw jasje. Ben jij al bekend met deze vernieuwde borrel hotspot? De Pastorie is een gezellig café en is al jarenlang gevestigd op de Grote Markt. Het café staat bekend om een avondje stappen, maar nu kun je er ook heerlijk borrelen met een kleine tapa tot in de late uurtjes.

Stamgasten van De Pastorie geen paniek! Het café is en blijft dé plek voor een avondje Hollandse hits. Je bent hier niet alleen welkom voor een borreltje met  lekkere tapas in de middaguren, maar ook voor een drankje en een dansje in de avond! Rond 21:00 worden de stoelen en tafels aan de kant geschoven zodat jij je beste dancemoves kunt laten zien op het podium. 


Café De Pastorie is omgetoverd tot een gezellige borrel hotspot en er is meer sfeer gecreëerd voor de middaguren. Het heeft een hip en strak interieur gekregen. Je kunt hier genieten van een ruim assortiment wijnen, speciaalbiertjes en heerlijke tapas binnen of buiten op het terras. 


Kom jij de sfeer proeven en je dansmoves showen midden in het centrum van Breda? Bij De Pastorie kunnen ze niet wachten en staan ze op vrijdag vanaf 19:00 uur en zaterdag & zondag vanaf 14:00 uur voor jullie klaar!