De leukste kinderfeestjes bij Bram's Bouwstenen

Bij Bram's Bouwstenen is het tegenwoordig ook mogelijk om kinderfeestjes te geven! Dus voor iedereen die houdt van bouwen en een fan is van lego, dan is dit zeker een leuk idee. Een gezellige middag met vriendjes en vriendinnetjes en er gaat niemand met lege handen naar huis. 

Hoe gaat zo'n kinderfeestje nou in zijn werk? Van tevoren kies je jouw pakket en geef je de namen van de uitgenodigden door. Dan worden er speciaal voor jouw gasten persoonlijke uitnodigingen gemaakt, zodat jouw kinderfeestje extra speciaal is. Deze kan je vervolgens bij Bram's Bouwstenen ophalen of ze kunnen naar je worden opgestuurd. Ook mag je helemaal zelf nog kiezen wat voor hapjes en drankjes je graag zou willen op je feestje. Je kunt kiezen voor gezond, hartig, zoet of iets anders. Als je al een speciale wens of idee hebt voor je feestje, is dat altijd welkom. Bram's Bouwstenen gaat het feestje helemaal voor je regelen.

En dan is het eindelijk zo ver. De kinderfeestjes worden gegeven in een aparte ruimte en die is uiteraard helemaal feestelijk versierd. Je hebt eerst tijd om de cadeautjes uit te pakken en wat te eten en te drinken. Daarna kan het echte feest beginnen. De bakken met lego mogen omgekiept worden en iedereen mag beginnen met bouwen. Bij Bram's Bouwstenen hebben ze uiteraard een heel groot assortiment aan legoblokjes. Zo maakt de jarige job zeker indruk. Daarna is het nog een keer tijd voor een pauze met weer wat drankjes en hapjes en daarna mogen de kinderen lekker spelen met hun bouwwerk of meedoen aan een bouwspelletje. 

De kinderfeestjes duren 2,5 uur en aan het einde krijgt iedereen zijn eigen goodiebag mee naar huis! Je kunt als je wilt zelfs je eigen bouwwerk kopen. Dat is natuurlijk een heel leuk aandenken aan een gezellige middag.

Heb je nou geen zin om met al die kinderen naar Bram's Bouwstenen toe te gaan? Dat is ook geen probleem! Je kunt de kinderfeestjes ook op locatie houden. Klinkt fantastisch! Benieuwd? Neem even contact op met Bram's Bouwstenen.