De Burcht schenkt zoet momentje aan IC personeel Amphia Ziekenhuis Breda

Op het Burchtplein vult winkelend publiek met mondkapjes iedere dag het straatbeeld. Ook het winkelpersoneel in de Burcht heeft moeten wennen aan het dragen van mondkapjes de hele dag. Maar dat is niets vergeleken met de uitdagingen waar het IC personeel van het Amphia Ziekenhuis ook deze periode weer dagelijks mee te maken heeft. 

Zij verzetten iedere dag bergen werk in omstandigheden die voor iedereen onwerkelijk zijn, maar voor hen al maanden de realiteit blijken. De ondernemers wilden gezamenlijk iets terug doen, en bedachten een “zoet momentje voor het IC personeel“. Een klein gebaar, maar iets lekkers te eten, biedt vaak een klein beetje troost. 

Dirk Zonnevijlle (van Limburgia en bestuurslid van de winkeliersvereniging) bracht vanmorgen vroeg een bezoekje aan het Amphia, waar Annet Niemantsverdriet (teamleider IC) hem ontving. De taarten zijn overhandigd en intern verdeeld onder het personeel. We danken het IC personeel en al het zorgend personeel voor hun harde werk in deze zware tijden. Vanuit het winkelcentrum doen we er alles aan om een zo’n veilig mogelijke winkelomgeving te bieden. 

Samen helpen we elkaar, samen staan we sterk!