De Barones toen en nu

Winkelcentrum de Barones bestaat op zondag 11 september alweer 25 jaar. In die 25 jaar is er veel veranderd. Zo onderging het winkelcentrum een enorme verbouwing, waarna het in 2017 werd heropend. Weet jij nog hoe de Barones er vroeger uitzag? In dit artikel nemen we je mee in het toen en nu!

De Barones had vroeger vier verschillende ingangen maar tegenwoordig zijn dat er nog drie. Via de ingang aan de Nieuwstraat (foto rechts) was het mogelijk om direct naar de eerste etage te lopen. De ingang aan de Brugstraat (foto links) bestaat nog wel, maar heeft een enorme facelift ondergaan. Wie herkent deze oude gevel nog? De nieuwe gevel (foto hieronder) is helemaal van glas en daarnaast is er een groot kunstwerk geplaatst. 

Ook binnen de Barones is er na de verbouwing veel veranderd. Vroeger waren er zowel op de begane grond als op de eerste etage winkels en was het mogelijk via de balustrade rondom alle winkels te lopen. In de huidige situatie zijn bijna alle balustrades verwijderd en hebben de winkels twee etages. 

Alleen tegenover Koffie bij Teun is nog een roltrap, die je naar de Pull & Bear en de openbare toiletten brengt.

Wie herinnert zich deze brug bij de H&M nog?! De brug is helemaal weg en er is e grotere open ruimte gecreëerd, waar onder andere Koffie bij Teun nu zit. 

Jubileum zondag 11 september
Winkelcentrum de Barones bestaat op 11 september 2022 alweer 25 jaar en dat mag gevierd worden! Op zondag 11 september gaat de Barones dit jubileum feestelijk vieren met onder andere een DJ, lekkere hapjes en drankjes, gratis polaroid foto's en leuke winacties. Je maakt zelfs kans om €250 van je aankoopbedrag terug te winnen!

Meer informatie? Check het Facebook event en volg de Barones op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.