Dassemus wijnen exclusief te koop bij de Odin supermarkt!

Ben jij ook zo'n wijnliefhebber? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. De heerlijke wijnen van de wijngaard Dassemus zijn nu te koop bij de Odin! Wil je meer weten over Odin en de wijnen? Lees dan nu verder.

Odin bestaat al sinds 1983, het is een coöperatieve supermarkt die zorgt voor de beste biologische producten. Wil jij je steentje bijdragen aan een goed milieu en genieten van goede kwaliteitsproducten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ga naar een supermarkt bij jou in de buurt of laat het thuis bezorgen, de keuze is aan jou. Wist je dat als je lid wordt van Odin je boodschappen kunt doen met ledenvoordeel? Ideaal!

Sinds april 2021 verkoopt Odin de wijnen van wijngaard Dassemus. Deze wijngaard ligt in Chaam, in het buurtschap Dassemus en is daar ook naar vernoemd. Van wit tot rood, mousserend, wilde wijn & orange, eau de vie en cider. Deze wijngaard is van alle markten thuis. Ook zoveel zin om een van deze heerlijke kwaliteit wijnen te proeven? Ga dan nu naar Odim en trakteer jezelf op een lekker wijntje! Wist je dat wijngaard Dassemus 4 hectare groot is en er wel 16000 stokken staan? Genoeg plek voor heerlijke wijn.

Odin zoekt collega's! 
Lijkt het jou leuk om het team van Odin te versterken? Ze zijn momenteel op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij 15 jaar of ouder en heb je zin om wat extra te verdienenals vulploegmedewerker? Bekijk dan hier de vacature! Ben jij 16 jaar of ouder, ben jij zelfstandig en steek jij graag je handen uit je mouwen als winkelmedewerker? Bekijk dan hier de vacature!