Coming soon: Botanist aan Zee

Nog voordat het strandseizoen in Zeeland echt zal losbarsten, gaat De Botanist Breda in Dishoek een 2e locatie open. Het paviljoen is op het strand gelegen, kijkt uit over de Zeeuwse kustlijn en heeft een grote parkeerplaats direct achter de duinopgang. Vakantie in eigen land hoeft geen straf te zijn!

Ook wordt er gewerkt aan een buspendelservice die Bredanaars zonder auto toch van mogelijkheden voorziet om De Botanist aan Zee te bezoeken. Het interieur zal in de Botanische stijl worden gebracht die de zaak in Breda ook kenmerkt en de hoop is dat het terras al 31 maart open kan, mits de corona maatregelen dit zal toelaten. De restaurantwaardige kaart zal gerechten bevatten die na een dagje strand zorgen voor een goed gevulde maag. 

Ook leuk voor wie het aanstaande zomerseizoen wel aan het strand wil werken. Er zijn op alle disciplines nog vacatures. Juist ook voor Bredaas personeel want dit vervoer wordt natuurlijk geregeld. Dus koks, bedieningsmedewerkers, afwassers of cocktailshakers die van een beetje zon houden, opgelet! Stuur een mailtje naar info@debotanistaanzee.nl voor verdere informatie. 

Ook benieuwd geworden naar deze nieuwe aanwinst van De Botanist? Houd dan de Facebook en Instagram van De Botanist aan Zee in de gaten om op de hoogte te blijven!