COFFEElab opent vandaag de deuren aan de Willemstraat

Werken wordt steeds dynamischer. Flexibele werkplekken worden populairder en het aantal mensen dat thuis werkt als zzp’er stijgt. Ook het werken in openbare ruimtes neemt in grote mate toe. Veel mensen voelen zich prettig in een, liefst enigszins groene, omgeving waar alle faciliteiten beschikbaar zijn om met een gevoel van vrijheid toch serieus en zakelijk hun taken uit te voeren. 

werken bij coffeelab


COFFEELAB Breda opent vandaag om 10 uur haar deuren op de Willemstraat 15-19. Wellicht ken je het concept al uit Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen. Een koffiezaak waar gastvrijheid en echt goede koffie voorop staat. COFFEELAB Breda wordt echter niet ‘zomaar’ een nieuwe locatie.  Naast goede koffie en lekker gezond eten is er namelijk óók een ruimte om geconcentreerd te kunnen werken in een natuurlijke omgeving waar je de mogelijkheid hebt om in contact te komen met anderen. Studenten, zzp’ers, forenzen, expats, bewoners van de stad, iedereen is welkom.

 

De locatie zal starten met koffie en lekkernijen en zal dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Na verloop van tijd zullen de openingstijden wijzigen naar 07.00 tot 19.00 uur. Wat kan je verwachten op de kaart? Veel vegan en vegetarische producten, ook glutenvrije opties mogelijk! In de ochtend zal het al bruisen met heerlijke ontbijtjes, daarnaast zul je ook de dag kunnen afsluiten  met een biertje op het terras.


Naast een bijzondere plek waar je je werk kan afmaken, zullen er events worden georganiseerd. Denk aan een pizza night, of een bar take-over van bijvoorbeeld de bekende bar Vesper uit Rotterdam!

‘Samen alleen’ werken, gewoon lekker zelf je koffie pakken, doelstellingen behalen, je laten inspireren door anderen, mee lunchen, borrelen op vrijdagmiddag én je omringen met natuur. Dat (en nog veel meer) is werken bij COFFEELAB. 

Vanaf 1 juli gaat het horecagedeelte van COFFEELAB open en aansluitend volgen de werkplekken. 

Voor meer informatie zie de website van COFFEELAB: https://www.coffeelab.nl
Interesse in een werkplek? Mail dan naar: jan-willem@coffeelab.nl