Coca-Cola Kersttruck op de Grote Markt!

Iedereen in Breda en omgeving opgelet! Op zaterdagmiddag 10 december openen we samen officieel het kerstseizoen in Breda. We trappen af met de bekende Coca-Cola Kersttruck op de Grote Markt! Dit is onderdeel van het programma Breda Straalt tijdens de feestdagen, lees hier meer over hoe we onze historische binnenstad in de spotlight zetten in deze donkere dagen. 


©Gré van Pelt

Aanstaande zaterdag 10 december ben je daarom vanaf 12:00 uur van harte welkom op de Grote Markt. Wij trappen dan gezamenlijk het kerstseizoen in Breda af met de Coca-Cola Kersttruck. Kerstkoor BSUR gaat zaterdagmiddag de mooiste kerstliedjes zingen en daarbij zullen de rendieren op stelten je vriendelijk begroeten! De Coca-Cola kersttruck zal zaterdag op de Grote Markt staan tot 20:00 uur. De Coca-Cola Kersttruck haalt op deze dag geld op voor het goede doel: Het Rode Kruis. Je kunt een taartje kopen voor €0,50 cent, de opbrengst gaat naar Het Rode Kruis.

Om 16:30 uur opent de kerstman officieel het kerstseizoen in Breda en gaan alle lampjes van de grote kerstboom aan. Iedereen mag die middag in de boom een eigen kerstwens ophangen. Deze kerstwens-bordjes zijn gratis af te halen in het kersthuisje. Misschien hoop je wel op sneeuw? Of een heel fijne kerstvakantie? Het wordt hoe dan ook een super gezellige middag!

Dus iedereen uit Breda en daarbuiten: jullie zijn welkom! Wil je alles weten over activiteiten die tijdens de feestdagen georganiseerd worden?  Hier lees je meer over het programma van Breda Straalt, bijvoorbeeld over de sprookjesachtige lichtjes-speurtocht en de culinaire lichtjestocht 'Flaneren en dineren'.