Oud NAC-voetballer Peter Remie opent nieuw Café Breda

De rasechte Bredanaar Peter Remie heeft samen met zijn vriendin Marian Kromhof een nieuw café geopend: Café Breda! Peter is oud voetballer bij NAC en Marian is horecaondernemer. Een betere combi voor een typisch Bredaas café bestaat er niet. 


Peter is een echte Bredanaar, in hart en nieren. Hij vertelt dan ook vol trots over zijn mooie stad. De droom om een eigen café te beginnen was er al langer. Toen hij een paar jaar geleden zijn nieuwe vriendin Marian ontmoette, die zelf een buurtcafé in de Oranjestraat heeft gehad, begon die droom steeds meer werkelijkheid te worden. 

Het café aan de Haagweg is volledig aangepakt en verbouwd, met alle credits naar Marian. Veel vaste gasten van het oude café van Marian zullen haar dan ook hier weten te vinden. Het wordt een gezellig ons-kent-ons café die de mix van Marian en Peter goed weerspiegeld. Een mix van een gezellig buurtcafé en natuurlijk de relatie met NAC. Peter heeft foto's uitgezocht in het NAC museum die een mooi plekje hebben gekregen in het café.


Voor de mensen die na een NAC wedstrijd niet de drukke stad in willen, maar gezellig een biertje willen drinken net buiten de Singel is dit de ideale locatie. Ook hebben ze een mooi biljart en zullen ze verschillende biljartverenigingen ontvangen. En uiteraard zullen de (uit)wedstrijden van NAC op beeldschermen te zien zijn. Een heerlijk gezellig feestcafé waar Nederlandstalige muziek wordt gedraaid en af en toe een artiest komt optreden. Gezelligheid voor iedereen, dat staat centraal! 

Op dit moment is alleen het terras geopend maar de officiële opening staat al gepland. Noteer 10 september maar alvast in je agenda want dan hopen ze iedereen binnen te mogen ontvangen met John de Bever! Blijf op de hoogte en volg Café Breda op Facebook