Breda Barst verkoopt bier voor de prijs van toen

Op vrijdag 16 september gaat de 25e editie van Breda Barst van start met een extra festivalavond. Om het feest goed in te luiden, trakteert het festival de eerste twee uur op bier tegen de prijs van de allereerste editie in 1995.

Bij de kassa kunnen speciale bonnen worden gekocht voor € 1,00 per stuk. Tot 18.00 uur kunnen deze bonnen aan de bar worden ingeleverd voor een regulier biertje of glaasje fris ‘tegen de prijs van toen’. Tijdens de ‘Barst B’day Bash’ op vrijdag 16 september treden onder andere Selah Sue (BE), Jett Rebel en Bazart (BE) op. Popfestival Breda Barst begon op 24 juni 1995 op het terrein van de Chassé-kazerne. Volgens een artikel in dagblad Trouw van datzelfde voorjaar betaalde je in 1995 2,19 gulden voor een biertje.

 Omdat er gedurende het hele weekend wordt teruggeblikt op de afgelopen 24 edities van Breda Barst, komt het festival met deze ludieke actie. “Wie jarig is trakteert, dus dit is onze traktatie aan de bezoekers op vrijdag. Uiteraard kunnen ze ook een glaasje fris halen met deze speciale bonnen. We hopen natuurlijk dat onze bezoekers hun vrijdagmiddagborrel al vroeg bij ons komen inluiden, zodat ook de mannen van Quiz’m en de Amerikaanse zangeres Hannah Aldridge, die beiden op Future Stage staan en het feest openen, veel publiek voor zich hebben.”, aldus Jurgen Blommaert, voorzitter van Breda Barst. “We hebben er twee jaar naar uitgekeken en hebben dan ook ontzettend veel zin om samen met onze 250 vrijwilligers eindelijk weer een mooi festival weekend neer te kunnen zetten.”

Nog meer over Breda Barst.
Ieder jaar in het 3e weekend van september strijkt Breda Barst neer in Park Valkenberg. Met hulp van zo’n 250 vrijwilligers biedt het festival een weekend vol pop, rock, metal, elektro, dance en een goedgevulde randprogrammering. Al sinds de eerste editie in 1995 streeft het festival naar een gevarieerde mix van lokaal talent, opkomende artiesten en gevestigde namen. Zo stonden o.a. op het podium: Jett Rebel, Navarone, Therapy?, My Baby, Hardwell, Goose, Racoon, The Boxer Rebellion, Kris Kross Amsterdam, Dio, The Kik, Extince, Go Back To The Zoo, Triggerfinger en meer. Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Het festival is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek komt.

Kaarten voor deze bijzondere avond zijn nog te koop via de website van Breda Barst

Contact:
linda@bredabarst.nl | 06 - 1554 9792
Website:

bredabarst.nl