Bistro Formidable wordt omgetoverd tot Restaurant Markant!

Het prachtige pand van Bistro Formidable is verkocht. Na jaren genoten te hebben van de heerlijke Franse keuken van Bistro Formidable is het tijd voor iets nieuws. Deze fantastische zaak wordt omgetoverd tot restaurant Markant en zal medio maart haar deuren openen.


Bistro Formidable was dé Franse bistro in het mooie Ginneken van Breda. Een knus restaurant met overheerlijk eten. Helaas moet deze zaak haar deuren sluiten maar zal binnenkort omgetoverd worden tot restaurant Markant. Een unieke, diverse en verrassende belevenis, in 1 woord: Markant! Dit restaurant wil belevenis voor de gasten weer op nummer 1 zetten door een moderne draai te geven aan klassieke tafelbereidingen.


Martijn Struijk en Demi Hendriks hebben ervaring in het hoge culinaire segment en willen dat Markant een paradijs wordt voor de liefhebbers van fine dining en heerlijke wijnen. Bij restaurant Markant staan beleving en persoonlijke benadering op nummer 1. Dit koppel heeft een grote liefde voor wijnen en gastronomisch genieten en gastvrijheid staat voor hun voorop.

Kun jij ook niet wachten om te genieten van de echte culinaire hoogstandjes in combinatie met wat overheerlijke wijnen in het mooie Ginneken van Breda? Dan moet je hier in maart zeker een kijkje komen nemen!