Donderdag 23 maart opent Blossem in Breda!

Op donderdag 23 maart opende restaurant Blossem haar deuren in het ketelhuis van de oude Nibb-It fabriek aan de Ettensebaan in Breda. Deze prachtige locatie is rijk aan historie en daar neemt Blossem je graag in mee. 


Het warme interieur heeft een industrieel karakter met een verfijnd design. Blossem staat voor eenvoud en daarom kiezen zij voor een compact menu. Geen uitgebreide kaart en complexe gerechten, gewoon doen waar ze goed in zijn: koken met aandacht en pure smaken. Dit alles onder leiding van chef Lars Drost, die toch al wat indrukwekkende kilometers heeft weten af te leggen (waaronder deelname aan de bocuse d'or in 2017 en winnaar is geworden).

Blossem is een innovatief horecaconcept in Breda dat alles nét even anders aanpakt dan dat je gewend bent. Bij Blossem draait het om een rauw en puur karakter met persoonlijke aandacht in een casual fine dining setting. In het restaurant bereiden de chefs dagelijks eigenhandig alle gerechten en werken ze met prachtige lokale producten en dagverse ingrediënten, meebewegend met het seizoen.''Inspiratie halen we uit de natuur en de historie van onze locatie''.

Ontdek Blossem op deze bijzondere locatie, op slechts enkele minuten lopen van de binnenstad van Breda. Een unieke plek waarin ze naast het restaurant ook ruimte bieden voor (zakelijke en private) events, groepsdiners, vergaderingen, locatiehuur en borrels. Kortom, perfect voor iedere gelegenheid. De opening is op donderdag 23 maart. Reserveer alvast je tafel www.restaurantblossem.nl