Bijzondere nieuwe shotkaart bij Shots Breda!

Al ruim 5 jaar is Shots een begrip in Breda. Gevestigd aan de visstraat is het kleine café niet meer weg te denken uit het Bredase uitgaansleven. Deze shooterbar weet van elke avond een waar feest te maken! Het succes van de vele shotjes vraagt echter om vernieuwing.. daarom komt Shots met een nieuwe kaart, iets waar wij heel erg blij van worden! 

snickers en protein shake, een greep uit de nieuwe kaart!

De nieuwe shots-kaart bestaat uit 180 unieke shots. Met een ruime variëteit aan prijs en smaak is er voor ieder wat wils. Wie denkt dat een shotje bij deze shooterbar slechts een glaasje drank is, heeft het mis. Shots doet haar uiterste best elk shotje tot een ware ervaring te maken. Attributen, vuur, kleur, rook, alles komt aan bod! 


Bij het samenstellen van de nieuwe shots-kaart zijn ze wederom bijzonder creatief geweest. Denk aan; popcorn, Snickers, protein shake .. zomaar een aantal voorbeelden van de unieke shotjes die sinds kort te bestellen zijn. 


Na 5 succesvolle jaren in Breda is het voor Shots logisch om uit te breiden, en wel naar Eindhoven! Deze zomer is de tweede vestiging van de populaire shooterbar geopend, de populariteit van het Bredase concept breid zich uit. 

180 unieke shots! 


Shots is 5 dagen per week tot 04:00 geopend, met op dinsdag de welbekende actie: 2 halen, 1 betalen op alle shots!