Bastiaansen Modestad breidt uit met 1500m2 extra winkelruimte

1 maart 2023 zal Bastiaansen Modestad haar deuren op een tweede locatie gaan openen. De voormalige Tussenpauz in Bavel is omgetoverd tot een complete herenzaak van 1500m2, met een breed aanbod aan de nieuwste trends en de service die je van Bastiaansen gewend bent. Het huidige pand heeft ook een gehele  make-over gekregen en bestaat volledig uit damesmode. Denk hierbij aan nieuwe merken en wederom een inspirerende omgeving. In de afgelopen 30 jaar hebben er 7 uitbreidingen plaatsgevonden, waarbij dit weer een mooie volgende stap is.

Geert, Henneke en hun kinderen Monique, Rogier en Boris gaan samen met het gehele team dit avontuur aan voor de toekomst van de winkel. Deze stap was noodzakelijk omdat Bastiaansen Modestad zowel bij de dames- als herenafdelingen uit haar jasje groeide en ruimte te kort had. Nog eens 1500m2 erbij zal zorgen voor fijne shopervaring waar je fashionzintuigen geprikkeld zullen worden! Denk hierbij aan een prachtige uitstraling van de winkel, trendy nieuwe merken, 1-op-1 service en de vriendelijke gezelligheid die je van Bastiaansen kent.

Daarnaast zal er in het nieuwe pand ook nog 200m2 horecagelegenheid komen. Dit zal een ontmoetingsplek zijn waar je heerlijk kan lunchen of iets drinken tijdens het shoppen, maar ook om te genieten van een prachtig diner in de avonduren. De nieuwe zaak wordt dus een echte snoepwinkel voor mode- en restaurantliefhebbers! Begin maart 2023 zullen de nieuwe herenzaak en de aangepaste dameszaak opengaan.