Terug in Breda: Meyer & Meyer

Na 4 jaar keert Meyer & Meyer terug in de Barones. Een traditioneel familie bedrijf gespecialiseerd in herenmode. Sinds 1990 wordt Meyer & Meyer met veel passie en vakmanschap gerund. Inmiddels zitten ze door heel Nederland, en nu dus ook weer in Breda!  


Tot 4 jaar geleden zat Meyer & Meyer aan de andere kant van de Barones gevestigd. Maar na een aantal jaar weg te zijn geweest begon het toch weer te kriebelen en waren ze weer op zoek naar een pand in Breda. Op de plek waar voorheen Hugo Boss gevestigd zat aan de Lange Brugstraat heeft nu Meyer & Meyer haar intrek genomen. 

Meyer & Meyer is gespecialiseerd in herenmode, van trouwpakken tot betaalbare casual kleding. Alle kleding wordt zelf geproduceerd en ze dragen dan ook hun eigen label. Ze zijn de enige licentiehouder dus Meyer & Meyer mode vind je alleen in de officiële Meyer & Meyer winkels en in de webshop

Iedereen is welkom en ze bieden variërende modellen aan van slim fit tot loose fit tegen betaalbare prijzen. Iedere 5 weken komt er weer een nieuwe collectie en veel van de kleding wordt maar eenmalig geproduceerd. Ze hebben standaard acties, zo bieden ze bijvoorbeeld altijd hemden, truien en polo's aan voor 2 stuks voor €50,-. Ook voor een twee- of driedelig kostuum ben je hier aan het juiste adres en zul je zeker slagen. Kostuums beginnen al vanaf €149,- voor een tweedelig kostuum en prijzen variëren tot maximaal €399,- voor een driedelig kostuum. 

Bij Meyer & Meyer word je nog echt goed geholpen en geadviseerd. Het team bestaat uit ervaren persoonlijke adviseurs die gedreven zijn in hun vakgebied en met hun kennis en ervaring jou van top tot teen kunnen stylen! 

Say yes to the suit

Met het trouw team van Meyer & Meyer hoef jij je geen zorgen te maken over de perfecte outfit. De trouwexperts helpen je graag met het vinden van het perfecte pak. De trouwlocaties vind je in Maastricht, Eindhoven, Venlo, Oisterwijk, Alkmaar, Amstelveen, Oosterhout, Zoetermeer, Suitsonly Roermond en Sittard. Hiernaast komen de trouwexpert ook graag op locatie. Dus heb jij een trouwfeest in het verschiet? Mail dan naar trouw@meyerandmeyer.com en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Ben jij ook toe aan een nieuwe outfit? Loop dan gerust eens binnen. Het team verwelkomt je graag in de nieuwe winkel en helpt jou bij het vinden van een compleet nieuwe outfit onder het genot van een kopje koffie of een glaasje champagne!