Appel & Ei komt in programma Plezier & Passie op RTL4

Appel & Ei is een tweedehands winkel in het centrum van Breda met de tofste kleding. Je vindt de winkel aan de Tolbrugstraat, in het verlengde van de Lange Brugstraat, met de haven en diverse horecagelegenheden om de hoek. Ideaal om na het shoppen lekker een terrasje te pakken. RTL4  is voor het programma Plezier & Passie bij hen langs gegaan. Zo willen zij de wereld kennis laten maken met het concept van Appel & Ei. 

RTL4 is onlangs bij Appel & Ei langsgegaan om te filmen voor het programma Plezier & Passie. Ze willen de kijkers kennis laten maken met het concept van de winkel. Ze willen laten zien dat tweedehands kleding niet oud en versleten hoeft te zijn, maar uniek, mooi en goed eruit kan zien. Alle items worden met zorg geselecteerd op frisheid en schoonheid. Het is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Ze accepteren kleding die maximaal 2 tot 3 seizoenen oud is, want zo heb jij altijd de hipste kleding voor de laagste prijs!

Tweedehands kleding is natuurlijk goed voor de portemonnee, dat weten we allemaal. Maar daarnaast hebben tweedehands winkels ook een veel unieker aanbod dan de standaard kledingwinkels. Dus als je een keer op zoek bent naar iets bijzonders wat niet te veel geld kost, is tweedehands shoppen zeker een aanrader.

Het programma Plezier & Passie waar Appel & Ei in zal worden vertoond wordt uitgezonden in de maanden april, mei en juni. Appel & Ei zal te zien zijn op zaterdag 30 april om 17.00 uur, zondag 1 mei om 15.00 uur en zaterdag 4 juni om 15.30 uur. Daarnaast zal ook de video worden gedeeld op social media. Dit wil je niet missen!  Ga jij binnenkort de nieuwste tweedehands kleding bekijken?