Sale in Breda gaat deze week van start

In juni is het weer zo ver! Shopaholics onder ons kunnen zich uitleven in de winkelstraten van Breda, want de SALE is begonnen! De uitverkoop wordt deze week ook nog eens afgetrapt met een aantal leuke events. In Oranje Zuid wordt een Mid Summer Shopping event georganiseerd, waar net als in de Halstraat deze avond de winkels tot 23.00 uur geopend zijn. 

Shop till you drop tijdens sale in breda


In veel Bredase winkels is de sale al van start gegaan. In het winkelgebied Oranje Zuid, waar het Van Coothplein, de Ginnekenweg, Nieuwe Ginnekenstraat, Wilhelminastraat en Zuidpoort Passage tot behoren, wordt een luxury shopping event georganiseerd. 


Op vrijdagavond 16 juni wordt door de winkeliers in Oranje Zuid tijdens de 'mid summer shopping night' georganiseerd. Deze avond zijn er ruim 150 winkels van 18.00 uur tot 23.00 uur geopend met niet alleen sale, maar ook leuke win-acties, entertainment, muziek, hapjes en drankjes. 


In de Halstraat wordt een Summer Shop & Food Night georganiseerd. Een extra koopavond, waarbij de winkels tot 23.00 uur open zijn, en je in de gehele straat een lekker drankje of hapje kunt nuttigen. De ondernemers bieden deze dag extra aanbiedingen en er zal vooral een zomerse sfeer in de straat zijn.