9 X doen tijdens Halloween

Op dinsdag 31 oktober is het Halloween. De jaarlijkse gelegenheid om eens flink te gaan spoken tijdens halloweengerelateerde activiteiten.  Wij hebben 9 dingen die je kunt doen voor en tijdens Halloween, voor je op een rij gezet.

halloween bij kerkplein venue

Op zaterdag 28 oktober vanaf 22.00 uur wordt bij Kerkplein Venue Halloween gevierd. Tijd om scary te doen, maar vooral ook om plezier te hebben en wat gekker te doen, dan normaal! Allereerst bestaat de line up alleen uit superhelden (maar wie zijn ze echt?), die jullie zullen beschermen van al de gevaren die aanwezig zullen zijn op deze avond. Maar nog belangrijker, ze zullen de beste Urban, House, Latin, Hiphop & Classics ten gehore brengen. 

De superhelden voor de avond: DJ Spiderman / DJ Batman, DJ Superman / DJ Iron Man, Dj The Hulk / DJ Catwomen. Hosted by: The Joker.

De organisatie verwacht dat Breda haar best doet om in een (te) gekke outfit naar HALLOWEEN in Kerkplein te komen. De leukste outfit van de avond krijgt een fles wodka cadeau en mensen die verkleed zijn komen met korting binnen.


pompoenfestival

Kom 28 & 29 oktober naar het Pompoen Festival op 't Sas. Shoppen in het teken van Halloween, met pompoenen! De leukste accessoires vind je bij de shops en kraampjes. Kinderen kunnen heerlijk aan de slag met het schilderen en versieren van pompoenen! Uiteraard zijn er foods & drinks met buiten op 't Sas herfs cider.

Halloween in Stada Stores

Een spoooooky middag bij Stada Stores op zaterdag 28 oktober:
1. Gratis suikerspinnen (extra griezelig)
2. Griezelig entertainment met een vleugje Booooo Hoooo
3. Kletterende schminkpotjes die jou griezelig schminken
Kom jij ook verkleed?


halloween ShoppingNight Etten-Leur

Op vrijdagavond 27 oktober verandert Winkelhart Etten-Leur in het griezeligste winkelhart voor de hele familie! Tussen 18.30 en 21.00 uur komen er diverse griezelige en mysterieuze acts voorbij in het Winkelhart. Heksen, spoken, zombies en andere vreemde en griezelige wezens. Je mag deze professionele acts niet missen! Bezorgen deze figuren je de kriebels? Vlucht dan snel een van de winkels in en profiteer van griezelige kortingsacties.


Freaky Circus Graanbeurs

Op zaterdag 28 oktober komt Het Freaky Circus naar Breda. De beangstigende Freakshow ontwaakt de massa met enge tonen, realiteitsbuigende rituelen en griezelige wezens van de nacht.

Duik in de duisternis. Als je durft.. We dansen rond en rond met onze voeten van de grond, zoals we dansen onder het maanlicht. Voor een nacht, en één nacht alleen, stap recht omhoog en omarm de spookachtige geest van FREAKY CIRCUS.


Halloween pompoenen maken @ STEK

Op zaterdagmiddag 28 oktober kun je Halloween-pompoenen maken @STEK! Met opperheksen Babbe van Foodguerilla en Esther van TRASH Atelier kun je aan de slag om de pompoenen om te toveren in griezelige spoken of enge trollen! 

Ze beginnen om 15 uur met het onthoofden van de eerste pompoenen: zorg dat je er op tijd bent, dan mis je niets. Voor spookjes onder de 10 jaar is volwassen hulp verplicht. De kosten zijn 10 euro per persoon. De organisatie zorgt voor pompoenen, inspiratie en gruwelijk lekkere chocomel. Nemen jullie gezelligheid en vriendjes mee?


Vieze Anita Halloween Horrornight

Beware of the hottest horror party in town! Zaterdag 28 oktober: De dood, bloed en seks is meestal niet een ideale combinatie, maar stop het in een Anita-night en je hebt de tijd van je leven! Anita is back en organiseert een grote verkleedpartij bij PIER 15 Skatepark.

Halloween bij PIER 15 Skatepark heeft zichzelf al bewezen als de beste. Het kan dus haast niet anders of het moet nog doller, zweteriger en gekker worden. Naast je maandelijkse dosis 90's & 00's, hiphop & R&B classics, waarbij je lichaam ongecontroleerd los zal gaan, hebben we nu dus ook nog een aantal spooky verrassingen die je niet snel zal vergeten! Entree €10,-.

Happy Horror Halloween

Bij café Piggenhuis aan de Nieuwstraat in Breda is het zaterdag 28 oktober spoken geblazen. Heerlijk griezelen met elkaar en het Piggenhuis belooft optredens van artiesten uit het hiernamaals. Vanaf 17.00 uur, entree is gratis!


Halloween Party bij Walkabout

AAFM (alle studieverenigingen van AAFM- studies aan de Avans Hogeschool in Breda) presents op 31 oktober: Halloween Party! Om de maand oktober goed af te sluiten hebben is er gekozen voor het Halloween thema. Kom vooral in je meest enge kleding en breng zoveel mogelijk vrienden mee want dit feest wil je echt niet missen!

Gratis entree, 22.00-04.00 uur. Ook niet AAFM-studenten zijn uiteraard welkom bij Walkabout café Breda.