7x De lekkerste nacho's van Breda

Het is 6 november de Dag van de Nacho! Deze dag draait het allemaal om deze Mexicaanse snack. Begin jaren 90 ontstond de 'Internationale Dag van de Nacho' om deze lekkernij te herdenken. Wij hebben voor jullie een lijstje gemaakt met leuke tentjes waar je met je vrienden, familie of collega's heerlijke nacho's kunt eten!

De lekkerste nacho's van breda!

't hart van Breda

‘t Hart van Breda heet niet voor niets ‘t Hart van Breda. Het is centraal gelegen op de Grote Markt en voor iedereen toegankelijk. 't Hart heeft overduidelijk de beste nacho's van Breda! Gasten komen van heinde en ver om de nacho's van 't Hart in het echt te proeven. De nacho's worden met liefde uit 't Hart gemaakt door de keukenprinsen en prinsessen. Knapperige nacho's bedekt met heerlijke spekjes of gehakt, salsa saus, roomkaas en jong belegen kaas.

Bij 't Hart kun je kiezen uit Nacho’s uit ’t Hart, Nacho's Mexicana, Nacho's Vega en Nachopizza!

FERNANDA borrel&bites

Eind 2016 is het Hart van Breda uitgebreid door middel van een ‘zusje’ aan de overkant; Fernanda Borrel & Bites. Deze twee zaken bedienen samen een groot deel van het terras op de Grote Markt, waar menige porties nacho’s genuttigd worden. 't Hart van Breda bied haar beroemde nacho’s ook aan als take-away! Vanaf dit jaar kun je bij Fernanda  Borrel & Bites terecht voor de nacho’s van ’t Hart van Breda. Alle nacho’s op de kaart kunnen tegen een prijs van €10,-  warm of koud worden besteld aan de bar. 

BEERS&BARRELS

Ook bij het hippe Beers&Barrels aan de Ceresstraat is een heerlijk assortiment aan nacho's te vinden. Waar Beers&Barrels bekend staat om de taptafels, kun je er ook heerlijk eten. De borrel- en dinerkaart bestaan uit stoere en gangbare gerechten. De Grilled Nachos met kaas, guacamole, room en tomatensalsa en de Pulled Pork Nachos met tomaat, rode ui, jalapeño pepers, room en tomatensalsa zijn populair.

Popocatepetl

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland. ‘Popocatepetl’ staat garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance. Het is de combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening, vers gemixte cocktails, authentieke Mexicaanse gerechten en het kleurige cantina interieur die een avondje Popo zo speciaal maken. Op 16 september 2017 vierde het restaurant al The Mexican Nationale Nacho Dag. Een smakelijk eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Ze gaven een maand lang memorabele prijzen weg met als ultieme hoofdprijs een leven lang gratis nacho's.

Tortillas

Tortillas is een Mexicaans eetcafé, gevestigd aan de Grote Markt van Breda. Als het lekkere weer Breda naar buiten lokt, zijn het terras en de Mexicaanse achtertuin favoriet. Bij Tortillas serveren ze tortillachips met chilisaus, gegratineerde kaas en zure room. Ook is de Nachos Todos voor 2 personen. Met nacho's, komkommer, paprika, pica de gallo en olijf met zure room en guacamole. Waag je eens aan de uitgebreide Mexicaanse kaart. Bij eetcafé Tortillas waan je je voor even in Mexicaanse sferen!

De Markt

Tapasbar De Markt ligt in het hartje centrum van Breda. Met vijftig zitplaatsen is dit een knus borrelcafé/tapasbar waar je kunt genieten van heerlijke tapas en een drankje. Bij De Markt kun je Nacho's vegetarisch en met serranoham bestellen. De lekkernij wordt bereid met cheddar, mozzarella, tomatensalsa, rode ui, jalapeño pepers, zwarte olijven en room.

PARC BREDA

Parc is een restaurant/bar in het hart van Breda, midden op de Grote Markt. De gehele dag worden er gerechten geserveerd vanuit de open keuken. Gebak, lunch, snacks of diner, de keukenbrigade bereidt het graag voor je. De Nachos bij Parc worden geserveerd met half om half gehakt, guacamole, roomkaas roze peper en mozzarella.

Maak via onze Facebook en Instagram kans op een portie nacho's bij 't Hart van Breda!