6x Frans uit eten in Breda

Een welbekende keuken in Nederland is de Franse keuken. Enorm veel gerechten die wij in het dagelijks leven eten vinden hier hun oorsprong. Als je nou de allerlekkerste gerechten wilt proberen zijn er in Breda enorm veel restaurants die je de Franse keuken bieden. In dit lijstje hebben wij 6 restaurants voor je uitgelicht.

dinner is better when we eat together

Bar bistro biarritz

Genieten van de Franse keuken in een warme, huiselijke sfeer. Dit kun je doen bij Bar Bistro Biarritz. Een ruim aanbod aan smakelijke bistrogerechten is wat je hier vindt. Naast heerlijke gerechten kun je bij Bar Bistro Biarritz ook verschillende bijpassende wijnen of cocktails proberen.

Pampelonne

Pampelonne, vernoemd naar de Franse streek, heeft door haar frisse uitstraling een erg gezellige sfeer. Zowel voor lunch, borrel als diner kun je bij Pampelonne terecht. Je vind Pampelonne naast Brasserie Petit Bardot.

D'n Ouwe Struys

In Princenhage kun je van een heerlijk diner in een enorm gezellige sfeer genieten bij D'n Ouwe Struys. Met rustige muziek, mooi opgedekte tafels en zelfs een homarium is D'n Ouwe Struys helemaal compleet. Er is een erg uitgebreide viskaart maar ook genoeg keuze voor de vegetariër!

Porta Sud

Voor een uitstekende borrel, lunch of diner kun je bij Porta Sud terecht. Voor de lunch en het diner wordt dezelfde uitgebreide kaart gebruikt, waardoor je niet hoeft te lunchen met een broodje. Ook tijdens de borrel is er veel keuze in verschillende hapjes.

Restaurant Uijttewaal

De broers Lars en Sven Uijttewaal heten je welkom in hun restaurant. Sven kookt, Lars schenkt heerlijke wijnen. Alle wijnen worden per glas aangeboden, zelfs de meest exclusieve! Wijn en spijs gaat natuurlijk heerlijk samen en dat weten de gebroeders Uijttewaal als geen ander.

Restaurant Van Ouds

De heerlijke Franse keuken bij Restaurant van Ouds samen met de warme sfeer zorgt voor een uitstekend diner. Door de open keuken kun je meekijken wat er gebeurt. Er worden altijd dagverse ingrediënten gebruikt en dat proef je!