4x schoenenwinkels

Bent u toe aan een nieuw paar schoenen? Laat u inspireren door dit lijstje waarin 4 prachtige schoenenwinkels staan.

VAN BOMMEL

Veemarktstraat 19, Breda

Bij van Bommel schoenen ben je aan het juiste adres voor dames- en herenschoenen van de beste merken. Het uitgebreide assortiment biedt schoenen voor elke gelegenheid, waar je ook naar op zoek bent. Om je outfit compleet te maken vind je in de winkels ook bijpassende tassen en riemen. 

PINOCCHIO SHOES 4 KIDS

Veemarktstraat 16, Breda

Ga naar binnen bij Pinocchio en laat je verrassen door het enorme aanbod aan kinderschoenen. Je vind bij Pinocchio een grote variatie aan kleuren, stijlen en merken, dus voor ieder wat wils. Het is soms nog moeilijk kiezen, uit de meer dan 100 diverse modellen per maat (15 tot en met 41), maar met het deskundige advies en de vriendelijke hulp, moet dat zeker lukken. Naast bovengenoemde merken verkoopt Pinocchio ook merken als Philippe Model, Timberland, New Balance en Converse.

MIKKI DAMESSCHOENEN

Veemarktstraat 16 , Breda 

In de sfeervolle winkel vind je exclusieve merken als Tod’s, Hogan, Ash, Tom’s, P-L-D-M by Palladium en Hunter. Maar ook met een kleiner budget kun je bij Mikki terecht voor mooie, hippe schoenen en laarzen. Vaak nét even iets anders, schoenen die je look juist dat ene topaccent geven. En als je aankoop met zorg in de stijlvolle papieren tas met strikjes wordt verpakt, ga je ook nog blij de deur uit. Tot snel bij Mikki exclusieve damesschoenen.

DE ROOS SCHOENEN

Ginnekenweg 37, Breda

De Roos Schoenen is al vele jaren een begrip in Breda en sinds 1989 gevestigd aan de Ginnekenweg 37. De Roos Schoenen verkoopt schoenen van een hoge kwaliteit en stelt de collectie ieder seizoen met de uiterste zorg samen. In de online webshop vind je een breed assortiment aan luxe damesschoenen en herenschoenen waaronder een grote collectie van Paul Green en Panara voor dames en Magnanni en Floris van Bommel voor heren. Ook kun je bij De Roos terecht voor een tas, riem of sjaal om je outfit helemaal compleet te maken.