8x Aziatische keuken

Een keer geen zin in de Hollandse pot? Dat begrijpen wij! In dit lijstje hebben wij verschillende Aziatische restaurants in Breda op een rijtje gezet. Van noodles tot dumplings, je vindt het hier.

good food, good mood!

Sawasdee Breda

Bij Sawasdee kun je genieten van heerlijke gerechten uit de Thaise keuken. Ze gebruiken hier uitsluitend verse ingrediënten en specerijen. Je vindt er een uitgebreid menu met onder andere ook vegetarische opties, fijn! Of je nu een curry wil uitproberen of tofu ze maken het met alle liefde voor je klaar bij Sawasdee. Reserveer een tafeltje en ga eens langs bij dit gezellige restaurant in het Ginneken!

the tiger club

Bij The Tiger Club laten ze je kennismaken met de beste Asian Streetfood. Hier hebben alle gerechten het formaat van een tussengerecht, met als bedoeling om het te delen net zoals in de Oosterse cultuur. Ga gezellig met vrienden alle gerechten uitproberen! Ze hebben ontzettend veel keuze zowel qua eten als qua drinken, geniet jij binnenkort bijvoorbeeld van een spicy cocktail?! Wil je kennismaken met al dit lekkers? Reserveer dan snel een plekje! 

Aroy Noodle Soup

Nieuw in Breda is Aroy Noodle Soup! Je vindt ze aan de Lange Brugstraat 25. Bij Aroy Noodle Soup hebben ze authentieke Thaise noodle soepen, snacks en shakes. Hier kun je gezellig binnen of buiten op het terras zitten. Geen tijd? Geen probleem, want je kunt het ook mee naar huis nemen. De verschillende noodle soepen en shakes worden vers gemaakt en uiteraard met verse ingrediënten. Lekker en ook nog eens gezond! Ga een keer langs en probeer alle verschillende lekkere soepen bij Aroy Noodle Soup. 

Enjoy Vietnam

Bij Enjoy Vietnam kun je echt authentieke Vietnamese gerechten eten. De Vietnamese koks zijn in Vietnam opgeleid en kennen dus de fijne kneepjes van het vak! De heerlijke gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten, hier doen ze niet aan opwarmen maar écht koken. Bij Enjoy Vietnam hebben ze een ruim aanbod aan Vietnamese gerechten en speciale cocktails die zorgvuldig zijn gemixt voor jou! Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel een tafeltje. 

Geisha Lounge

Bij Geisha Lounge geniet je van de lekkerste sushi, noodles, vlees en vele andere gerechtjes! De uitgebreide kaart zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is, ook bieden zij verschillende lekkere vegetarische opties aan. Je kunt hier a la carte eten, maar de meeste gasten gaan voor een all you can eat arrangement! Geen zin om uit eten te gaan? Geen probleem, je kunt hun overheerlijke sushi ook thuis bestellen! 

Japans restaurant Ume

Voor heerlijke sushi, noodles, rijst en salades ben je bij Ume op het juiste adres! Je hebt een ruim assortiment aan gerechtjes waardoor je iedere ronde iets nieuws kan proeven en zo ontdekken wat je het allerlekkerst vindt. Ook hier kun je de sushi bestellen en lekker thuis op eten. 

Bali James

Bij Bali James eet je heerlijk Indonesisch. Ze staan bekend om hun lekkere rijsttafels met voor ieder wat wils. Wist je dat Bali James ook geopend is voor lunch? Ook hebben ze een prachtige terrastuin die geopend is bij mooi weer! 

Fooks kitchen

Fooks Kitchen is de gezelligste plek om lekker te genieten van de Aziatische keuken. Het is gevestigd in de Foodhall in Breda. Je bestelt er heerlijke platters met allemaal kleinere gerechtjes om gezellig te delen of om zelf op te eten. Je probeert veel nieuwe gerechten door de platters die gevuld zijn met Oosterse lekkernijen, van dumplings tot noodle soepen. Je vindt het bij Fooks Kitchen!