5x afkoeling in de vorm van een ijsje

Met deze temperaturen moeten we wel op zoek naar afkoeling en verkoeling. En hoe kan dat beter dan met een ijsje? Om die reden zetten wij graag 5 ijssalons op een rijtje!

it's ice cream time

Ijswinckel

We beginnen met de nieuwste plaats in Breda waar je terecht kunt voor ambachtelijk ijs: de IJswinckel. De IJswinckel is te vinden in de kiosk aan de Nieuwe Ginnekenstraat, naast het Van Coothplein. Voor het ijs worden uitsluitend verse en natuurlijke producten gebruikt. Zeker het proberen waard! 

Ijssalon Bon Appetit


Bij Bon Appetit, de ijssalon van Breda, hebben ze dagelijks vers en zelfgemaakt ijs in meer dan 50 smaken. Het leuke aan deze ijssalon is dat je achter de schermen mee kunt kijken in het ijslaboratorium. Zo zie je hoe al het ijs vers wordt bereid. Ook de locatie is ideaal: middenin de stat, op steenworp afstand van de gezellige Veemarktstraat, het Valkenberg park en de Grote Markt. 

Ijssalon Toetie Froetie


Al ruim 30 jaar een begrip in Breda, dat is ijssalon Toetie Froetie. Aan de rand van de Grote Markt vind je deze ijssalon in een leuk en authentiek pand. Als je van buiten naar binnen kijkt vallen de vrolijke kleuren ijs in goed gevulde bakken meteen op. Heb jij hier al eens een ijsje geprobeerd? 

Gusti Factory


Voor het lekkerste ambachtelijke Italiaanse ijs moet je naar Gusti Factory. En het leuke is dat je hier niet alleen met goed weer of in de zomerperiode terecht kunt voor een lekker ijsje, maar het hele jaar door! 

Pol's Patisserie & Ijs


Zelfgemaakt ambachtelijk ijs? Bij Pol's Patisserie & IJs ben je hiervoor aan het juiste adres! Daarnaast verkopen ze ook verrukkelijke ijstaarten, ijsbonbons én verse wafels volgens authentiek Belgisch recept.