39Graden RESET, 6 – 7 – 8 mei 2022!

De 39Graden jongeren-theater-community kan zich eindelijk weer laten zien! Op 6, 7 en 8 mei 2022 staat een bomvol theaterprogramma van talentvolle jongeren klaar om getoond te worden: 39Graden RESET. De ticketverkoop is al gestart en bezoekers van 20 jaar of jonger krijgen een speciale ontvangst!

39Graden RESET
Van 6 tot en met 8 mei 2022 organiseren ze 39Graden RESET! Deze mini-festivaleditie van 39Graden met de naam RESET bestaat uit een goed gevuld programma van 30 jongeren uit heel Nederland. Het belooft een zeer divers weekend te worden met onder andere theater, muziek, spoken word, dans en meer. De locatie is zoals vanouds Podium Bloos, dé creatieve broedplaats voor theatermakers in de wijk Belcrum, Breda.

Ticketverkoop
De ticketverkoop is al gestart via de website van 39Graden. Daar is meer informatie te vinden over alle voorstellingen. Tickets voor volwassenen (21 jaar of ouder) zijn €4,99 per route en €9,99 per dag. Voor jongeren van 20 jaar of jonger introduceren we dit jaar iets nieuws. Zij zijn op vertoon van een geldige ID-kaart gratis welkom en kunnen bij de ticketbalie een speciaal 39Graden Goodie pakket ophalen.

Jongeren-theater-community: 39Graden
39Graden is een platform voor jongeren tussen 15 en 21 jaar met een interesse in, en talent voor, theater, dans, urban, spoken word, muziek, circus of een andere discipline. Via dit platform kunnen ze verbinding zoeken met anderen en krijgen ze toegang tot verschillende podia, masterclasses, individuele coaching en workshops. Tot slot kijken ze als organisatie ook mee naar de toekomst. Zo helpen ze deelnemers bij de zoektocht naar verdere ontwikkelingsmogelijkheden en (vervolg)studies!

Voor het laatste nieuws omtrent de activiteiten van 39Graden: raadpleeg de social media kanalen: Instagram, Twitter en Facebook.