25 jaar L'Anatra

Afgelopen zondag vierde Turks Restaurant L'Anatra haar 25 jarig jubileum! Er werd een mooi programma samengesteld en de avond werd appetijtelijk gevierd. De aanwezigen konden kennis maken met de verschillende facetten van de Turkse (eet-)cultuur en toasten op 25 jaar L'Anatra!

niet meer weg te denken uit Breda

Restaurant L'Anatra is geopend in 1994 en sindsdien niet meer weg te denken uit Breda. Het traditioneel Turkse restaurant staat sinds jaar en dag bekend om haar enthousiasme, hartelijkheid en gastvrijheid dat als een warme deken over je heen worden gelegd wordt tijdens je bezoek.

Was jij niet aanwezig tijdens het 25 jarig jubileum van L'Anatra maar ben jij wel benieuwd naar de Turkse gastvrijheid en specialiteiten die het restaurant biedt? Dan ben je er wekelijks van dinsdag tot en met zondag van harte welkom om te genieten!

Naast een ruim aanbod aan à la carte gerechten serveert het Turkse restaurant ook nog een 8-gangen verrassingsmenu voor maar €32,50. Tijdens deze 8 gangen maak je als het ware een wandeling door de Turkse keuken en geniet je van alles wat Turkije te bieden heeft!

waar meer al snel gewoon is

Liefde voor Turkije en koken tref je dus bij Kortom; L'Anatra is eenvoudig, knus en gezellig restaurant waar meer al snel gewoon is. Laat je verrassen en waan je in Turkije! Gastheer Osman staat klaar om u met open armen te ontvangen.