2-daags whiskyarrangement bij Whisky & Gin en Golden Tulip Keyser Breda

Whisky & Gin en Golden Tulip Keyser Breda lanceren een nieuw initiatief: een 2-daags whiskyarrangement! Whisky's proeven bij Whisky & Gin, Breda verkennen én een overnachting in het centraal gelegen Golden Tulip Keyser Breda. Dat klinkt goed! 

Je begint 's middags met een whisky aperitief en een hartig plankje in de bar van Whisky & Gin, vervolgens is het tijd voor een diner in het restaurant van Golden Tulip Keyser. 's Avonds word je weer verwacht bij Whisky & Gin voor een flight van 4 whisky's met bijpassende versnapering. Na een overnachting in het hotel geniet je van een heerlijk ontbijt, waarna je bij Whisky & Gin een whiskylunch geserveerd krijgt. 

Het whiskyarrangement is van woensdag t/m zondag te boeken voor minstens 2 personen. Op maandag en dinsdag alleen voor groepen vanaf 6 personen. 

De kosten bedragen €150 p.p. en dat is inclusief:

- Whisky aperitief met hartig plankje bij Whisky & Gin
- 3-gangen diner in hotel Golden Tulip Keyser Breda (ca. 500 meter gelegen van Whisky & Gin)
- Uitgebreide Advanced whisky flight bij Whisky & Gin
- Overnachting in het Golden Tulip Keyser Breda in een comfort kamer op basis van 2 personen
- Ontbijt
- Complete whiskybrunch bij Whisky & Gin

Heb je liever een arrangement rond een ander drankje? De whisky kan vervangen worden door elk ander distillaat! Dus ook een cognacproeverij, een 2-daags rum arrangement of een gin-tonic brunch zijn mogelijk. 

Wil je meer informatie? Dat vind je op de website van Whisky & Gin of op de website van Golden Tulip Keyser Breda.