10 april: Internationaal Paper & Vinyl Festival in Breda

STEK in teken van boeken en platen.
Op zoek naar een goed boek? Een zeldzame plaat? Kom lekker grasduinen en genieten op de eerste editie van het Internationale Paper & Vinyl Festival op STEK. Op 10 april van 12.00 tot 20.00 uur staat het creatieve terrein in de Belcrum in het teken van literatuur en muziek.

Maar liefst 25 standhouders hebben zich aangemeld voor de markt in tweedehands boeken en platen. Er zijn muzikale optredens van de Nederlandse woordkunstenaar Marco Martens en Richard Verschuren. Dj’s geven workshops en voor kinderen is er een leuke circusworkshop die in het teken staat van een spannend fantasyverhaal. 

Tijdens het festival vindt ook de boekpresentatie plaats van de debuutroman Nachtval die auteur Bas Kock op STEK schreef. Wethouder Marianne de Bie van Cultuur neemt het eerste exemplaar in ontvangst. De Bredase jeugdvoorleeskampioen Dishaino zal een fragment uit het boek voordragen. 

Op het festival wordt bier gebrouwen door STEK-huisbrouwerij Frontaal en huiscateraar Foodguerilla zorgt voor een lekkere hap. De entree is gratis. STEK is te vinden aan de Veilingkade 90a in Breda.