YogaSchool Breda

Takkebijsters 2, Breda

YogaSchool Breda is een professionele yogastudio voor iedereen en voor elk lichaam. Er zijn verschillende yogalessen, van rustige Yin Yoga, Zwangerschapsyoga, Hot Yoga tot aan actieve Vinyasa en Ashtanga Yoga, gegeven door een team van inspirerende docenten. Lees verder

Yogaschool Breda is gevestigd in Black & White Sportsclub. Of het nu gaat om Yin Yoga, Vinyasa, Ashtanga of Hot Yoga, onze professionele docenten ontvangen je graag in onze mooie en lichte yogastudio’s. We beschikken over een eigen yoga shala en ruime kleedruimtes met heerlijke douches. Geniet nog even na van een lekker kopje biologische thee of fair trade koffie.

Alles staat hier in het teken van een positieve, gezonde levensstijl waarbij beweging, ontspanning en verantwoorde voeding centraal staan. Alle ingrediënten voor de beste versie van jezelf. Ons doel is om onze omgeving te inspireren, om actief en bewust te leven, om de juiste balans te vinden. Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met  YogaSchool Breda, Black & White KAFE, en Black & White Sportsclub.

 Wil je graag zien en beleven wat wij bedoelen met ‘Passion For Healthy Living’? We nodigen je graag uit voor een yogales!

PS: Als lid van YogaSchool Breda mag je ook gratis gebruik maken van alle groepslessen van Black & White Sportsclub!

Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.